You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1573828599201252987142.png

3+1 tipp a biztonságos téli vezetésért!

1. Csakis téli gumiabroncsokkal és megfelelő guminyomással induljunk útnak! Ha eddig nem tettük meg, indulás előtt mindenképp cseréljük le a nyári gumikat és ellenőrizzük a guminyomást is! Ha szükséges, még most szerezze be téli gumiabroncsát webáruházunkból!

2. Ellenőrizzük az akkumulátor állapotát, használjunk téli ablakmosót! A téli vezetés bizony sok kihívást tartogat, ezért a nem várt vészhelyzetek elkerülése érdekében szánjunk időt arra, hogy megnézzük az akkumulátor töltöttségi állapotát, és töltsük fel téli ablakmosó folyadékkal a tartályt.

3. Vezessünk óvatosan! Persze, nyilvánvaló tanács, de a balesetmentes vezetéshez valóban nagy figyelemre és még több óvatosságra van szükség télen. A lehető legóvatosabban bánjunk a gázzal és a fékkel, kerüljük a hirtelen kormánymozdulatokat és válasszunk alacsonyabb sebességfokozatokat. A havas, jeges felületeken jól jön az extra figyelem , ugyanis könnyen megcsúszhatunk és irányíthatatlanná válhat autónk.

+1 extra tipp: Legyen velünk beépített szemtanúnk! Baleset esetén, vagy ha hirtelen változás következik be az autó mozgásában, a fedélzeti kamera beépített gyorsulásérzékelője azonnal rögzíti a jármű mozgását és biztosítja, hogy a rögzített adatokat ne lehessen felülírni, így ha baleset történne, mindig tudni fogjuk, pontosan mi történt és ki a felelős érte.

2019.01.11.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413