You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1470640339699124937411.jpg

A világelső Goodyear Eagle F1 SuperSport gumiabroncs

A Goodyear új Eagle F1 SuperSport gumiabroncsa végzett az első helyen a TyreReviews világelső ultra-ultra nagyteljesítményű (UUHP) gumitesztjén. A vezető online gumitesztelő portál Texasban, a Continental Uvalde tesztpályáján, egy BMW M2-es autóval, 8 különböző márkájú abroncson; többek között Continental és Michelin gumikon végezte el UUHP tesztjét.

Az alapos tesztelés során minden fontos szempontot megvizsgáltak, beleértve a száraz és nedves útviszonyok közötti kezelhetőséget és fékteljesítményt, a vízenfutást (aquaplaning), a gördülési ellenállást, a zajt és a kényelmet, különös tekintettel e tesztek szubjektív szempontjaira. A Goodyear versenypályán szerzett tapasztalatára támaszkodó SuperSport abroncs kiváló tapadásával és kezelhetőségével fantasztikus eredményt ért el a fenti tesztek mindegyikén, ezzel lehetővé téve, hogy a dobogón foglaljon helyet.

Az új Goodyear Eagle F1 SuperSport minden fontos területen megszorongatta versenytársait, a Michelint és a Continentalt, nedves útviszonyok közötti irányíthatóságával pedig kiemelkedett közülük. Ez, a nedves útviszonyok közötti kezelhetőség az, amiben az Eagle F1 SuperSport a leginkább lenyűgöző, mert képes volt természetes egyensúlyt biztosítani a kocsi eleje és hátulja között, és kiváló tapadást nyújtani a teljes körön át.

Videón a tesztgyőztes gumiabroncs: https://www.youtube.com/watch?v=4NcenJ0zmAY

2019.09.27.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413