You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1476365783473453118465.jpg

Ismerd meg a Nokiant!

A Nokian Finnország vezető gumiabroncs gyártó cége, amely 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat és van jelen az északi országokban. Fő felvevő piacai azok a térségek, ahol az északi országokéhoz hasonló zord, változékony éghajlati viszonyok, szélsőséges időjárási körülmények uralkodnak, amelyek, mint például a hóesés, valódi kihívást jelentenek az autógumiknak.

Termékeiket a megbízhatóság, a tartósság, a folyamatos innováció és egyedi dizájn jellemzi.

A Nokian páratlan a téli abroncs fejlesztési metódusában: a csúcsminőség és tökéletes tapadás bizonyítéka, hogy a sebesség-világrekordot jégen (321 km/h) is Nokian abroncsokkal állították fel.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll, a több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek.

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. A tapasztalatokat az autós tesztek is alátámasztják, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végez.

Tudtad-e?

  • Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

  • Üzemei a finnországi Nokiában és az oroszországi Vsevolozhski-ban működnek.

  • 2003 óta a Bridgestone cégcsoporthoz tartozik.

  • A Nokian filozófiájában hangsúlyos szerepet kap a környezetvédelem: gyártás során mellőzi a magas aromájú olajok és egyéb méreganyagok felhasználását.

Válasszon Nokian gumiabroncsot webáruházunkból!

2019.01.18.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413