You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1474547961846244818065.png

Ismerd meg a legnagyobbakat! Bemutatkozik: a Continental

A Continental, a nemzetközi gépjárműipar egyik legnagyobb beszállítója, 1871-ben alakult meg a németországi Hannoverben, és az elmúlt 147 évet töretlen fejlődéssel és növekedéssel töltötte, így válhatott a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává.

A cég már több mint 2000 viszonteladói, és franchise hálózattal rendelkezik, többek között a neves cseh abroncsgyártó, a Barum is a cégcsoporthoz tartozik. Continental fejlődése és növekedése töretlen, számos neves gumigyár tartozik a cégcsoporthoz, amelyek mind a Continental megbízhatóságát és minőségét nyújtják a leendő gumiabroncs vásárlóknak, legyen szó bármilyen igényről: Continental nyári gumi , téli gumi , négy évszakos gumi— mindegyikben maximálisat nyújt.

A Continental gumiabroncs termékválasztéka az gépkocsigyártás teljes palettáját lefedi, a hagyományos abroncsoktól kezdve, akár a defekttűrő vagy terepjáró abroncsokat tekintve. Termékei között számos felső- és középkategóriás autógyártó által jóváhagyott első szerelésű abroncs található.

Böngésszen webáruházunk kínálatából, Nálunk mindig van egy kihagyhatatlan ajánlat!

2018.06.22.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413