You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1470640339699124937411.jpg

Ismerje meg a legjobb téli gumiabroncs gyártókat!

A Dunlop 1889-ben Dublinban alapított gumiabroncs gyártó. Az alapító - John Boyd Dunlop - fejlesztette ki fia számára az első levegővel fúvott abroncsot, mely néhány évvel később forradalmasította a járműgyártást is.

Ma a pneumatikus gumiabroncs már több mint 120 éves. A Dunlop megünnepli ezt a sikertörténetet és azt a különleges szerepet, amit a márka a gumiabroncsok teljesítményének javításában játszott az évek során. Ma már szinte minden német és japán autógyár autóin megtalálhatók a Dunlop első szerelésű gumiabroncsai. A márka 2000 óta a Goodyear csoport tagja.

A Dunlop gumiabroncsok története elválaszthatatlanul összekapcsolódott a vállalat által bevezetett újításokkal. A történelem összefonódott a Dunlop elkötelezettségével a motorversenyek minden fajtája iránt, mert a versenyzéshez kifejlesztett megoldások alkalmazása a mindennapi közlekedésre szánt abroncsokban egy olyan tradíció, amely már kezdetektől jellemzi a Dunlop vállalatot. Az eltelt több mint 120 év során a Dunlop kivételes eredményeket ért el a versenypályákon, közte 34 győzelmet a híres Le Mans-i 24 órás megbízhatósági autóversenyen.

Napjainkban a Dunlop továbbra is számos két és négy keréken zajló verseny résztvevője világszerte. A Dunlop több, mint 120 év alatt elért innovációi és a vállalat sikere a motorsportban biztosították, hogy a márka páratlan elismertséget szerezzen az autók és motorok rajongói között.

2018.11.16.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413