You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1559311347704348281491.png

Ön milyen sofőr? Lássuk, hogyan fogja a kormányt!

1-es ábra

Ez a sofőr udvarias, jól nevelt, előzékeny, magabiztos. Általában hallgatag, csendes, nem szeret beszélni vezetés közben. Hosszú útra is magával visz utasokat, de akik beülnek mellé, ne számítsanak nagy, világmegváltó beszélgetésre.

2-es ábra

Az illető sofőr önbizalomhiányban szenved, és hajlamos mindig a veszélyekre, a balesetekre gondolni. Nem szabad zavarni vezetés közben, tanácsokat se adjunk, mert nem lesz jó vége.

3-as ábra

Ez a sofőr tudja, hogy mi az úti cél. Vidám, barátságos, könnyedén vezet, nem görcsöl. Elbeszélget az utasaival, és közben mindig figyelmes, hogy mi történik az úton. Egy ilyen sofőrrel élvezetes, biztonságos az utazás, hamar el is telik.

4-es ábra

Ez a kéztartás makacsságra, és meggondolatlan bátorságra vall. Gyakran kritizálja mások vezetési stílusát, hibáit, de a sajátját már nem veszi észre.

5-ös ábra

Ők a pesszimista vezetők. A leggyakrabban olyan emberre van szükségük, aki meghallgatja siránkozásaikat, de nem szól közbe, nem próbálja őket jobb kedvre deríteni.

6-os ábra

Ők a magabiztos és tapasztalt sofőrök, akik nem igazán szeretnek kockáztatni, de azért a görcsös óvatos vezetési stílus sem jellemző rájuk. Lehet velük beszélgetni, de ha valami váratlan helyzet adódik az út során, akkor csak arra koncentrálnak, meg sem hallják, amit mondanak nekik.

7-es ábra

Ő az álmodozó sofőr, aki rengeteget mesél útközben, gyakran heves gesztusokat tesz, olykor elengedi a kormányt is. Kicsit veszélyes beülni mellé, de van, akinek ez tetszik.

8-as ábra

Ideges típus, aki könnyen dühbe gurul, és olykor zavaró is tud lenni. Gyakran felsőbbrendűnek érzik magukat, előfordul, hogy bekiabálnak a többi sofőrnek.

 

 

2018.06.29.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413