You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1476365827249953095801.png

Új típusú téli gumiabroncsot dobott piacra az Apollo

Kialakításából adódóan az Aspire XP Winter havas és nedves útfelületen egyaránt kiváló vezethetőséget és teljesítményt nyújt. A többirányú mintaárok – és lamellakialakítás fokozza a vezetés élményét, a strapabíró oldalfallal és belső felépítéssel bíró szerkezet, valamint a futófelületet alkotó keverékben lévő kopásálló polimerek pedig a hosszú élettartamot biztosítják.

Az Aspire XP Winter nedves útfelületen tapasztalható kiváló teljesítményének kulcsa. A kiemelkedő vízkiszorítási jellemzőkben, illetve a vállrész kanyarokban a vizet elvezető nyitott bordáiban keresendő, amelyeknek köszönhetően az abroncs páratlan vízenfutási mutatókkal rendelkezik.

A vállrészt oldalirányban futó, gyorsítás és fékezés közben a tapadást fokozó lamellákkal látták el. Az abroncs közepén pedig a manőverezést megkönnyítő, több irányban futó lamellákat és barázdákat alakítottak ki.

A havon elérhető legjobb kezelhetőség érdekében a gumiabroncs gyártása során alacsony hőmérsékletekre tervezett, gondosan összeállított keveréket használtak fel. Az új gumiabroncs a közeljövőben 23 változatban lesz elérhető.

 

Felkeltette érdeklődését a gyártó? Tekintse meg webáruházunk Apollo gumiabroncsait!

2018.11.30.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Téli Gumipont

+36 30 505 8413